torstai 17. maaliskuuta 2011

VIIMEINEN KARPPIPÄIVÄ

Luitte oikein!!! Ihan kahta viikkoa en ollut tällä kokeilulla, mut puolitoista. Lopettamisen syy ei ole se, ettenkö pystyisi olemaan vähillä hiilareilla, vaan kyllästyminen ja ikävä itselle normaaleja syömistottumuksia. T kysy, et oliks tossa mitään järkeä?? No ehkä EI, mut tulipahan kokeiltua. No mitä jäi käteen?? Hauska, herkullinen kokemus ja vaihtelua elämään!! Kymmenen vuotta, kun on syönyt samalla tavalla (ei ehkä kaikkein parhaimmalla tavalla, mut mulle toiminu) 5-6 päivää viikossa ÜBER-terveellisesti ja 1-2 viikossa sallinut itselleen herkuttelut. Näin paino on pysynyt koko ajan lähes samoissa (poislukien tietenkin raskausajat).

Teitä varmaan kiinnostaa, että tippuiko mun paino/ kiinteydyinkö??? No tilannehan oli se, että ekat 7 päivää tein kaiken ihan oppikirjojen ja ohjeiden mukaan, söin tosi niukasti hiilareita. Paino tippui 1,5kg, kiinteytymistäkin havaitsin. Sitten selkä äityi taas kovin, joten 3 päivää makailin ja todellakin herkuttelin juustoilla ja pähkinöillä. Hiilareita, myös rasvoja kertyi varmasti liikaa. Kaikki 1,5kg tuli 3 päivän aikana takaisin, ehkä 0,5kg enemmän. Mitä johtopäätöksiä vois vetää?? Myös tässä dieetissä on mietittävä, mitä syö ja kuinka paljon!!! On sallittuja ja vähän vähemmän sallittuja ruokia. Ja sallittujakin ruokia on syötävä kohtuudella. Muuten ei laihdu, eikä kiinteydy!!!


Listailin vähän omia tuntemuksia tästä ruokavaliosta plussin ja miinuksin.

Plussat
- toi pirteyttä
- ei ollut nälkää
- ei makeanhimoa
- treenit sujui hyvin
- olin ehkä paremmalla tuulella??
- ihon kunto parani (jotenkin kirkkaampi???)
- ei ilmavaivoja, ei siis pierun pierua!!!
- ei palellut
- vatsa pieneni

Miinukset
- ummetus
- unettomuus
- toisena dieettipäivänä hirveä päänsärky
- aika kalliiksi tuli
- vatsa kasvoi (tiedän, söin liikaa juustoja!!!)
- vähensi vastustuskykyä (EN TIEDÄ, mutta flunssa paheni ja kuume nousi)

Eli minulle Karppaus ei tule elämäntavaksi. Kokeilenko joskus uudestaan?? MELKO VARMASTI... Eli huonoja kokemuksia ei ollut, mutta omat tutut elämäntavat sopivat MINULLE paremmin. Nyt täysillä RASVAvarastoilla on hyvä jatkaa omaa tuttua ruokavaliota!!!! 

Huomenna lisäilen vähän hiilihydraatteja ja vähentelen turhat rasvat pois. Sunnuntaina, KYLLÄ ajattelin syödä KARKKIA ja JÄTSKIÄ!!! Maanantaista alkaa taas tuttu elämä!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti