tiistai 8. maaliskuuta 2011

Hyvää Naistenpäivää!!!


Ihan näin naistenpäivän kunniaksi esittelen kuvia ja haastattelun ihailemastani naisesta. Eva Wahlström on mielestäni yksi Suomen kauneimmista naisista ja vaikuttaa todella sympaattiselta persoonalta. 
Hän on syntynyt 30.10.1980, Loviisassa ja elää avoliitossa, poika Leon syntyi v.2009. Eva on Suomen menestynein naisnyrkkeilijä.








Iltalehdessä 4.3 ollut haastattelu


Ne, jotka luulivat Eva Wahlströmin nyrkkeilyuran olleen historiaa, olivat väärässä. Wahlström palaa kilpakehään lähes kahden vuoden tauon jälkeen, mutta jotain on muuttunut


- Sydän ei ollut enää mukana amatöörinyrkkeilyssä, joten päätin vaihtaa ammattilaiseksi, Wahlström vahvistaa.
Tie takaisin on ollut perin mutkainen. Selkä vaivasi viimeisessä EM-esiintymisessä amatöörinä lokakuussa 2007. Hän taisteli vielä voittamaan SM-kultaa huhtikuussa 2008, mutta sitten kaikki pysähtyi.
- Jalkojen niveltulehdus iski polviin ja pakaroihin asti. Vuoden verran en pystynyt kunnolla seisomaan tai kävelemään. Oli saavutus pystyä käymään itse ruokakaupassa. Silloinkin istuin penkille ja koetin vahvistaa edes ranteita. Kerkesi miettiä aika pahoja ajatuksia, Wahlström, 29, muisteli.
Tauti oli perua Wahlströmin tietämättään sairastamasta salmonellasta. Paluu viivästyi lisää Wahlströmin tultua raskaaksi kesken pahimpien jalkakipujen.
- Tuskallista oli.
Wahlströmin jalat eivät toimi vieläkään kunnolla, mutta hinku kehään oli valtava. Haave Lontoon olympialaisista sivuutettiin, sillä se olisi vienyt vuosia ammattilaiskehiltä.
- Nyrkkeilyn uudelleen opettelu oli hidasta, mutta laatu korvasi määrän. Amatöörinä se oli sähläämistä, lyömistä joka puolelta. Kaksi vuotta olisi mennyt hukkaan, jos en olisi päässyt Lontooseen.
- Mentaalivalmentaja kysyi, että miltä tuntuu kymmenen vuoden päästä, jos en tee tätä. Ei ollut vaihtoehtoja.

Viiden vuoden tavoite
Tavoitteet titteliottelusta siintävät viiden vuoden päässä, jonka jälkeen nyrkkeilyn voisi lopullisesti jättää taaksensa. Ensimmäisestä vastustajastaan Englannin Angel McKenziestä Wahlström tietää toistaiseksi vain nimen. Kevytsarjan neljän erän ottelun jälkeen aikeissa ovat kuusieräiset syksyllä.
- Se on enemmän asenteesta kuin kunnosta kiinni, Wahlström pohti jaksamista.
Kaksi EM-hopeaa ja yhden pronssin amatöörinä voittanut Wahlström tietää, että huippuvuodet saattoivat silti olla jo takana.
- On tärkeää koittaa, että tiedän, mihin rahkeet riittää. Jos tää ei ollut mun juttu, voin lopettaa kuukauden päästä.
Asenteesta se ei jää kiinni. Lapsen saaminen muutti helsinkiläistä.
- Tulin kehään vihaisempana, Wahlström nauraa.
STT

2 kommenttia:

  1. Eva, hän on ihan mahtava nainen!!! Ihailen myös hurjasti. :)

    http://senjalifestyle.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Ihan totta ja kiitos kommentista!!

    VastaaPoista