maanantai 14. maaliskuuta 2011

SUKLAATA IHOLLE!!

Sain tänään Dermosil:n bonuslahjoina ihanaiset suklaa tuotteet ja mantelisen jalkojen kuorintavoiteen. Päätin heti kevätsiivouksen ja jumppailun jälkeen mennä testaamaan.








Kuoriva suklaavoide




Tuoteseloste kopioitu täältä

Kuoriva Suklaavoide vartalolle on ihastuttava tuote ihon syväpuhdistukseen. Se sisältää kaakaouutetta ja tuoksuu syötävän suklaiselta.

Säännöllinen kuorinta on tärkeä osa ihonhoitoa. Kuoriva Suklaavoide vartalolle sisältää luonnollisia kaakaon ja aprikoosin siemenistä saatavia jauheita sekä pieniä muovisia rakeita, jotka yhdessä kuorivat ihoa hellävaraisesti.

Kuorinta poistaa iholta kuolleen pintasolukon, jota iholle muodostuu ihon uusiutuessa. Kuorinnan jälkeen iho on vastaanottavainen kosteuttaville ja ravitseville voiteille. Kuoriva Suklaavoide vartalolle sisältää itsessään kaakaouutetta ja mantelin siemenöljyä, jotka pehmentävät ja hoitavat ihoa.

Käytä kuorintavoidetta 1-2 kertaa viikossa. Kostuta iho ja hiero iholle kuorintavoidetta. Huuhtele sitten vedellä. Kuorintavoide jättää ihon ihanan pehmeäksi.

Suklaisen puhdistustuotteen vaikutusta voit tehostaa Primo Kiinteyttävällä Suklaageelillä vartalolle ja Primo Suklaa Vartaloöljyllä.

Tuote tuntui ihanan voidemaiselta, pienet rakeet kuori hellästi, mutta tehokkaasti. Pesun jälkeen iho tuntui pehmeältä ja hieman rasvaiselta. TYKKÄSIN!!



Kiinteyttävä suklaageeli


Löydät tämän täältä

Hurmaavasti suklaalle tuoksuva Kiinteyttävä Suklaageeli vartalolle on kaksivaikutteinen tuote vartalon ns. ongelmakohtien hoitoon. 

Se kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa sisältämiensä kaakaouutteen, leväuutteen, elastiinin ja kollageenin vaikutuksesta. Kaakaouute ravitsee, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Kiinteyttävää vaikutusta vahvistavat leväuute, elastiini ja kollageeni, jotka vilkastuttavat ihon pintaverenkiertoa ja supistavat ääreisverisuonia. Näiden vaikutuksesta veltostunut ihokudos kiinteytyy.

Muista myös terveellisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan tärkeä merkitys selluliitin ehkäisyssä!

Suklaalta tuoksuva Kiinteyttävä Suklaageeli sopii päivittäiseen käyttöön. Käytä geeliä niille vartalon alueille, joiden haluat kiinteytyvän, kuten reisiin, vatsaan ja lantiolle.  Hiero geeliä kuivalle iholle kunnes geeli on imeytynyt. Geeli jättää ihon pehmeän ja miellyttävän tuntuiseksi.

Tehosta Kiinteyttävän Suklaageelin vaikutusta Primo Suklaa Vartaloöljyllä sekä puhdistukseen tarkoitetuilla Kuorivalla Suklaavoiteella vartalolle ja Suklaa Suihkugeelillä.

Levittyi tasaisesti, kuivui nopeasti ja iho jäi pehmeäksi. Tuoksu miedon suklainen, ei ällömakea. Ihan jees tuote. Kiinteyttävästä vaikutuksesta, en kerta kokeilun jälkeen pysty sanomaan.


Jalkojen kuorintavoide




Kopsattu täältä

Jalkojen kuorintavoide on ylellinen jalkojen hoitotuote, jonka pehmeä geeli sisältää hierovina ainesosinaan luonnon aitoja sokerikiteitä ja mantelinkuorta. Hellävaraisesti jalkojen ihoa kuoriva voide poistaa iholta kuolleen solukon ja jättää ihon pinnan pehmeäksi ja kosteutetuksi.

Jalkojen kuorintavoiteen hoitavina ainesosina toimivat ihoa pehmentävä manteliöljy sekä mandariinista ja greippihedelmästä koostuvat sitrusöljyt, jotka antavat voiteelle ihoa virkistävän ja huokosia supistavan vaikutuksensa. Tuote sisältää myös mehiläisvahaa, joka lasketaan kasviperäiseksi ainesosaksi. Sitrusöljyt tuovat voiteeseen myös raikkaan tuoksunsa.

Hiero kuorintavoide jalkojen iholle ja huuhtele lämpimällä vedellä. Voitele iho kuorintavoiteen jälkeen Jalkavoide Shealla.     

Tämä on todellakin tehokas kuorintavoide. Rakeet on isoja ja raapii kivasti ja hierovasti ihoa. En käyttäisi muualle ihoon, varsinkaan kasvoille. Jalkapohjiin jää kiva kihelmoivä tunne kuorinnan jälkeen, ihan kuin olisi käynyt jalkahieronnassa. TÄSTÄ TULI SUOSIKKINI!!!


kuvat dermoshop.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti