keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

AURINKO AURINKO PIRISTÄ MUA!!!

Taas jäi yöunet muutamaan tuntiin. Toi meidän pienempi neiti kömpii meidän väliin lähes joka yö. Tuntuu, ettei äitille kyllä ihan hirveästi jää tilaa, melkeinpä sitä saa pää yöpöydällä nukkua. Ei todellakaan tee hyvää mun selälle (no ei kyl kenenkään), kun nukkuu ihan kummallisissa asennoissa. Aamukolmen jälkeen siirryin sit sohvalle nukkuu, kun neiti potki minut pois!!!


todistusaineistoa ilman salamaa!


Tein jumppani heti aamusta, kun edes vähän virtaa oli jäljellä. Laitoin lapsille puurot ja banaanit eteen ja sanoin, et nyt syötte, ni äiti jumppaa. Lapset on jo ihan tottuneita (T onneksi myös), että heilun monesti päivässä pallon, kuminauhan tai painojen kanssa...

Aamujumppien ja -palojen jälkeen alkoikin kivasti paistamaan aurinko. Sain, kuin sainkin itsemme raahattua kävellen torille. Yllättävän reippaasti ja iloisin mielin reissu meni. Lapset sai possot ja näkivät junan, josta junankuljettaja vilkutti ja tööttäili muutamat ylimääräiset töötit. Hupia ja höpötyksen aihetta kerrakseen.


My cuties!!!


AAAW!!!



Hauska luonnontaideteos pihapuussamme

Nyt Eela nukkuu päiväunia ja Aino leikkii rauhassa omassa huoneessa. Mä painan pään tyynyyn edes hetkeksi ja jätän sotkut iltaan. Palaillaan taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti