lauantai 19. maaliskuuta 2011

ÄITI tänään oli liian hauskaa!!

Oli kyllä, vaik mitä ohjelmaa tänään, varsinkin lapsille.
Aamulla, kun lapset tuli kotiin, lähdettiin hetimiten Hyvän Olon- messuille. En tiedä tuliko hyvää oloa, ei siellä ainakaan mitään ihmeellistä ollut. Lapset pääsi leppäkerttu-junaan, se oli niistä maailman paras juttu.



Ruonalasta ajeltiin Kotkaan Pasaatiin ja siellä oli myös ohjelmaa lapsille. Nähtiin Paula-lehmä ja lapset pääsi Pigviinin kanssa tanssimaan. Myös renkaan heittoa, missä lapset voitti itselleen aamiaismuropaketin (ei siis turha reissu tämäkään!!!)






Ja PINGVIIVI ANTOI MEILLE JÄTSKIT!!!!

Kotona käytiin päikkäreillä ja siitä lähdettiin Tavastilan koululle eli koululle, missä itse kävin ala-asteen (nostalgista). Olin siellä myös jonkun aikaa opettajan sijaisena lukion jälkeen. Kymin Alku täytti 100 vuotta ja sen kunniaksi järjesti tänään lasten juhlan.


Pikkusen oli koulu muuttunut viime näkemältä!

Tän kellon alla sitä on itsekin jonossa seisty =)

Taikuriesitys!!

Ihan asiansa osaava nuori taikuri!!!

Sit päästiin joraa!!! Tanssikoulu Wikmanin tahtiin!

UU.... Buugi Buugi Buugi!!!

SITTEN HEILUTA!!! ( ja huomaa minut mukana!!!)


Kyllä meitä nauratti, kun ohjelman jälkeen taikuri tuli vielä jakamaan kortteja ja nimmareita, niin meidän Eela kampes huomaamatta itsensä lavalle ja haki taikurilta jääneet pitkän muotoiltavan pallon ja sanoi TEE MULLE HAUVA. Aika kärppänä oli bongannut sen yhden ainoan pallon, mikä oli jäänyt. Meidän pieni ROSMO!!!

Taikuriakin hymyilytti!!

Suostui tekemään rosmolle hauvan..

Eela sanoi KIITTI, mut ei suostunut syliin ;)


Sit tietty viel mehut ja piprut!!!



Lapset "ihanan" väsyneitä ja ite myös!!!! Joka paikasta saatiin ilmapallot ja niistä täällä taistellaan. Nyt iltapalaa ja penskat nukkumaan!!! HYVÄÄ LAUANTAI-ILTAA KAIKILLE!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti