tiistai 29. maaliskuuta 2011

MIKÄ MINUSTA TULEE ISONA?

Tein tänään suosikki.fi sivuilta ammatinvalintatestin, joka vaikuttikin ihmeellisen hyvältä. Tulokseksi sain viisi ammattia soveltuuvuusjärjestyksessä.

1. Lentoemäntä
2. Kosmetologi
3. Sisustussuunnittelija
4. Matkaopas
5. Hovimestari

Huvitti, niin suuresti, koska näistä viidestä ammatista, vain hovimestaria en ole koskaan harkinnut. Sisustussuunnittelija on itselläni nyt ykkösenä ja kosmetologin ammattikin kyllä kiinnostais kovasti! Lentoemännän alaa T suositteli mulle jossakin vaiheessa. Sanoi, että ainakin mahtuisin hyvin kulkemaan penkkien välissä (oiihhh!! Huomaa kohteliaisuus!!!!). Kielitaito on sit toinen juttu!!! Matkaopas oli jossakin vaiheessa mielessä myös, mutta siis ennen lapsia.

Hei testiin pääset TÄÄLTÄ!



Kuva suosikki.fi

2 kommenttia:

  1. Tää yks pat.ins. sai tulokseksi 1.Psykologi 2. Luokanopettaja 3. Farmaseutti 4. Kosmetologi 5. Kielenkääntäjä. Aika hyvin myös, koska isonahan musta piti tulla kolmonen, missasin vaan ne pääsykokeet =) Ja kielenkääntäjien parissa työskentelen nyt..

    VastaaPoista
  2. Joo, kyl tos testis selkeest jotain perää on... Me voitaiskin lähtee yhdes lukee ittemme kosmetologeiks ja perustaa kauneusklinikka.

    VastaaPoista