keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Juuston päälle juustoa

Eilisen TV4;n matkaoppaitten Terhin kommentti, kun hän syö esim. aamupalaks juuston päällä juustoa, innoitti minut tutustumaan karppaus.infon sivuille. Uskoisin Terhin noudattavan vähähiilihydraattista ruokavaliota, koska on niin hoikka. Karppaus.infon sivuilla onkin mitä ihanampia reseptejä, ainakin näin juustoja, lihaa ja pähkinöitä rakastavalle ihmiselle.
En ole aikaisemmin halunnut lähteä "karppaamaan" koska, olen liikkunut työkseni, vetänyt raskaitakin ryhmäliikuntatunteja jopa 15h/vkossa. Runsaaseen liikuntamäärään tarvitaan kuitenkin paljon hiilihydraatteja, mikä on myös olennainen osa palautumista. Nyt kun liikuntani nykyään on kevyempää ja vähempää, niin miksi en kokeilisi. Tarkoitus ei ole pudottaa painoa, mutta kiinteytyminen olisi ihan kivaa.

Ensimmäinen päivä takana.

Listasin tähän tän päivän syömiset

Aamupalaksi:
maitorahka, 2tl raakakaakoajauhetta, 1rkl funlight-tiivistettä, loraus sokeriton mehukeittoa, pieni kourallinen pähkinöitä

Lounaaksi:
kana-kasvisgratiini ja raejuustoa

Päivällinen:
2kpl mantelileipästä oivariinia, vuohenjuustoa
puolikas paprika, pari palaa kurkkua, pari kirsikkatomaattia

iltapalaksi ajattelin syödä vielä saman rahkan kuin aamulla.

Olo on ollut todella ravittu ja jaksamista on riittänyt,
vaikka tuli valvottua selkäkipujen takia lähes koko viime yö.
Tätä "karppailu"-kokeilua ajattelin tehdä nyt aluks 2 vkoa, katotaan tuleeko mitään tuloksia. Ainakin tuntuu, että makuja tulee enemmän nykyiseen ruokavalioon verrattuna. Sunnuntain herkkutteluista täytyy jättää pois karkit, jäätelö yms. SNIIIF!!!!
Mutta löytyy niitä makeannälkään kivoja reseptejä myös karppaajille. Josko vaikka pyöräittäis sunnuntaiksi karpin Mudcake:n HEH!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti