keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

SIIVOUSAAMU

Äiti vinkkas eilen mulle, et jos haluan vähän shoppailurahaa, ni heidän ikkunat vois käydä pesasees. Tykkään siivota (=imuroida, pestä lattioita, myös ikkunoita), mutta paikkojen järjestelyä ja tavaroiden etsimistä INHOAN ja PALJON!!! Mainitsin äitille tästä ja hän rauhoitteli, että löydät pesuvehkeet sieltä siivouskaapista, ei niitä tarvitse etsiä!!! Tänä aamuna puoli kahdeksan kaarsin porukoitten pihalle, aika huonosti nukutun yön jälkeen... Menin siivouskaapille, osa tavaroista tippui lattialle. OUH MY GOD!!!

Sorry äiti, mut tää oli pakko laittaa!

Löysin jostan ikkunalastan, mutta rättejä ei missään. Menin toiselle siivouskaapille -Juuh kaikkea muuta, mutta ei ikkunarättiä!!! No pesen sit jollakin isolla paidan rievulla ikkunat, nukkaa ym. jää ikkunoihin, KELE. "Jättirätin" puristelu saa näpit kramppaamaan, KELE. Aurinko paistaa suoraan ikkunoihin, mikä kuivattaa ikkunat alta aikayksikön, KELE. No saan ikkunat puhtaan näköisiksi kiroilujen saattelemana. Mietin kyllä mielessäni, ehkä vähän myhäillen, mihin meinaan siivousrahat tuhlata, joten PUHDASTA oli tultava!!!

Päätin myös, että jos palaan uudelleen shoppailuhimoissani (TODENNÄKÖISESTI), ni mun oli todellakin siivottava myös ne siivouskaapit, että tiedän jatkossa ainakin suurinpiirtein, mitä missäkin on.

Vaikka inhoan ylikaiken epäjärjestystä, niin minulla ei valitettavasti ole myöskään taitoa ylläpitää siisteyttä ja järjestystä, joten joudun siivoamaan esim. vaatekaappini useamman kerran vuoden aikana. Tää taitaa olla kyl geeneissä, luulen ma.

Huvitti suuresti, mutta tiedän, että äitilläni on aina ollut tapana hotellireissuilta napata mukaan kaikki ilmaissaippuat, - suihkumyssyt yms. Siivouskaappeja siivotessani, löysin sitten yhteensä 38 (siis kyllä, laskin!!!!) avaamatonta suihkumyssylaatikkoa. No huhhuh!!!!  JOO joskus näit VOI tarvii!!

Tehtävä suoritettu!! (Löysin myös lähes uuden ikkunarätin,heh!!)


Kotiin lähtiessäni huomasin pöydällä TÄN!!! Olis niin voinu vaik soittaa paikalle.
Selässä tuntuu, sekä siivous, että univelat!!  (Huomen, ehkä pakko pyörähtää Pasaatis, JIIPIIIII!!!)



No nyt on pakko lähteä pääsiäiskoristeiden ostoon!!!! Mä meen, moi!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti