lauantai 2. huhtikuuta 2011

PYTTIPANNUA KASVIKSISTA

Olen pitkään seuraillut leivontablogien lisäksi myös erilaisia ruokablogeja ja jostain syystä erityisesti kasvisyöjien blogeja. Yksi helpolta ja hyvältä kuulostava kasvisruokaresepti jäi mieleen.
Eli ruokaan voi ottaa mukaan kaikki omat suosikki kasvikset, jotka leikataan ronskeiksi paloiksi, oliiviöljyssä paistetaan pannulla sopivissa erissä, laitetaan uunivuokaan, päälle lempimausteet, esim. kuivat yrtit, suola, pippurisekoitus, perunamauste yms.  sitten uuniin 180asteeseen vajaaksi puoleksi tunniksi, niin että kasvikset ovat kypsiä. Vähän ranskankermaa päälle ja herkutellaan. Sopii sellaisenaan syötäväksi/lisukkeeksi. 

Itse nappasin kaupasta kesäkurpitsaa, porkkanoita, perunoita, palsternakkaa, punajuuria, herkkusieniä, sipulia, valkosipulia, omenoita (jotka uohdin sit laittaa), persilja- ja rucolaruukut.
Mausteina suola, pippurisekoite, tulinen chilisekoite, kuivattu timjami, perunamauste. Oliiviöljy paistamiseen. Laitoin kasviksien joukkoon kokonaisen persiljaruukun ja puolet rucolasta.


Hyvää tuli, lapsetkin söi. T kehui myös...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti