perjantai 22. huhtikuuta 2011

Hyvää pääsiäistä!!

Katsotaan josko sitä pikku hiljaa taas herättelis bloggailua, jotenkin kaipuu päivittäisiin postailuihin ollutkin... En halua kaivella viikon takaisia asioita taas mieleeni, joten en niistä nyt ala kirjoittamaankaan.... Jatkan postailuja varmaan samalla tavalla, kuten ennenkin, paitsi oma sensuuri tiukasti mukana.

Eela on kovassa kuumeessa, TAAS!!! Joten ei lähdetty T:n ja Ainon mukaan saareen. Ollaan vaan lötsitty koko päivä sylikkäin ja katseltu Mikkiä, Helinä Keijua DVD:ltä ja ehkä n. tuhat Ruohonjuuritasolla lyhytelokuvaa.

Mutta tosiaankin viime viikon perjantaina oltiin lapsimessuilla. Rankka päivä aikuisille, mutta elämys ISOLLLA E:llä lapsille!!! Ihan älyttömästi tekemistä, näkemistä ja IHMISIÄ!!!! Suosittelen!! Vuoden päästä taas!!!!






onneks oltiin ovelia ja mentiin hyvissä ajoin istumaan ;)


Lapset meni tonne ja äiti shoppailee!!!

Eela rakastui!!! Olis halunnu ottaa mukaan!!!


Sai ihqun kortinkin <3






Kaiken messuilin jälkeen käytiin vielä Ikeassa hakemassa kenkäkaappeja (19,-/kpl) meidän vaatehuoneeseen. Ihan siistit sinne!!!! Ostettiin vielä muovilaatikoita reilusti. Tehtiin lauantaina perusteellinen siivous tonne vaatehuoneeseen ja haluttiin saada kaikki vaippa-, ynnä muut hirviö pahvilaatikot sieltä pois...  Muovilaatikot on puolet kalliimpia, kuin pahvilaatikot, mut ainakin kestää!!!! Eli sijoitus!!!!



Sunnuntaina meikkailin lapset virpomiskuntoon. Aino oli kuulemma nyt niin äitin näköinen!!! (Hei siis ihan oikeesti!!!! Laitoin varmaan kilon aurinkopuuteria!!!???)


Ihania pieniä virpojia!










ja ihania ISOJA palkkoja!!!!




HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti