maanantai 4. huhtikuuta 2011

MÖRÖKÖLLILLE TARVETTA!!!

Siispä 4.4 tuli tilattua feeluniquesta itselleni Tigi:n shampoo+hoitoainesetin.

Olin ajatellut tilaavani sieltä pelkästään 750ml hoitoaineen, mutta huomasinkin, että koko setti oli alennuksessa ja jopa halvempi, kuin pelkkä hoitoaine. Niin se tunnetusti HEIKKO selkäranka rapsahti. Feeluniquessa on hyvä puoli se, ettei sieltä tule laisinkaan postikuluja ja jos pitää tilauksen pienenä (käsittääkseni <45€) , niin ei tule tullimaksujakaan. Huonoa taas, että siellä on murto-osa lookfantastic:n valikoimasta.

Minulla on se huonotapa hiusten pesussa, että tykkään lotrata sillä hoitoaineella ja shampoota menee melkein kolmekertaa vähemmän.
 

Joskus alkuvuodesta tilasin Tigin Catwalk:n tuuheuttavan shampoon ja hoitoaineen...

...mutta osoittautui mun tukkaan vääränlaiseksi, koska tän hetkiset vaalennukset tarvii enemmän kosteutta, mitä tää tuote antoi. Tuuheutus oli kyllä huippua, mutta takuille meni. Jos on hyvässä kunnossa tukka (oli joskus mullakin) ja tuntuu, ettei muotoilutuotteilla saa tarpeeksi volyymia, ni tää tuote vois ollu just sun. Jos kiinnostuit, saat setin 15eurolla (kaksi kertaa käyttänyt). Muuten nämä jää mulle odottamaan päivää parempaa/satunnaiseen käyttöön ;)

P.S huomasin just, että lookfantastic:lla on tarjous, että tilaukset tulee myös ilman postikuluja. Sieltähän voi siis tilata rajattomasti, ilman pelkoa tullimaksuista. Kannattaa kuitenkin verttailla hintoja, koska usein feelunique:lla on ollut halvempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti