lauantai 23. huhtikuuta 2011

ALMOST KESÄ!!!!

Aamulla herättiin kuumeettomina!!! Aamulenkillä Eela heittäyty maahan, et haluu torille ja possoooo!!!



(Fiksu pentu, ties et on toripäivä, vaikka sanallakaan en asiasta maininnut)

Lupasin, et jos kävelee kotiin, niin mennään autolla torille!! JOOOO ja matka jatkui!!!

Kova imu!!!


Veto oli pienellä kuitenkin pois ja jouduin kantamaan mimmin torilta autolle!!!

Oltiin sovittu, että Mummo tulee Eelaa vahtimaan puolilta päivin, et pääsen salille. Kävin bodypumpissa (tän hetkinen ohjelma ihan syvältä, vain kaks hyvää biisiä!!!!), pumpin jälkeen rykäsin viel spinning-tunnin ja voi sitä euforiaa, TÄTÄ OON NIIN KAIVANNUT!!!!!

Helmikuussa, kun olin Ortonissa, ni siellä jaksettiin valittaa sitä, että en ole jumpannut tarpeeksi, eikä mulla ole persettä ollenkaan, niin päätin silloin lähteissäni, et treenaan sellaiset pakarat, et ne ei oo IKINÄ nähny!!!! (HUOM!!! juonut 2 lasia viiniä, joten uho vähän päällä), mut anyway!!! Noin kuukauden olen treenannut täysillä, ehkä joskus liikaakin, mut vielä ei oo selkä niin pahasti kipeytyny, etteikö olis voinu jatkaa treenailua ja hyvä näin!!!! (Ortonissakin sanottiin, et kivuista viis, jumppaa jumppaa!!!).
Eli kesäkuuhun pakarat pinkeinä näytille!!!!

Oon lukenut myös Anne Kukkohovin pakaranmetsästys- blogia, minkä kyllä jo lopetti, mut sieltä saa hyviä vinkkejä pakaratreeniin. Ja onhan kaikki jo tietoisia tästä, ai että ihan pikkasen motivoivasta blogista, tämä Zuzanna omaa kyllä aivan uskomattan kropan, kateeksi käy!!!! 

Jumppien jälkeen ehdin vielä hyvin fiilistellä kesäistä ilmaa!!!!
IHANAA!!! PERHOSET LENTELEE, LINNUT LAULAA ja ON LÄMMIN!!
I LAV IT!!






Eela leikkii perhosta!!!



Picnic!! ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti