maanantai 2. toukokuuta 2011

SHOPPAILUJA PITKÄSTÄ AIKAA!!


Mun shoppailulakko on pysynyt niin hyvin n.2 kuukautta (mitä nyt pieniä "ansaittuja" ja "pakollisia" lipsahduksia on sattunut), ni päätin palkita itseni muutamilla ostoksilla. Asoksella oli ilmainen toimitus, ni päädyin viime viikolla selailemaan niiden sivuja. Mopo lähti vähän käsistä ja kurkkasin myös Nelly.com:n sivuja (VIRHE).

Nyt esittelen Asoksen ostokset.


Oon alkanut himoitsemaan ihan älyttömästi piikillisiä korkokenkiä (ihan hullua). Tiedän vaan, että tulen käyttämään niitä hyvin harvoin, ni en ole raaskinut tähän mennessä ostaa. Löysin alekengistä mustat mokkanahkajäljitelmä korkkarit, mitkä näytti tosi kauniilta ja halvatkin vielä (21€), ni klikkasin ne ostoskoriin. Korkoa niissä on huimat 13cm.





Viikko sitten Täydellisissä naisissa Reneen päällä oli sähkönsininen yksiolkain mekko. Olen joskus joihinkin bileisiin sellaista yrittänyt metsästää. Nyt täykkäreiden innostamana, tarkistin löytyiskö Asokselta vastaavaa ja löytyihän sieltä, melkein puoleen hintaan (n.30€). Punainen on ollut nyt keväällä ehdottomasti mun lempiväri, ni otin sit mekon punaisena. Toivon vaan, ettei se ole liian joulunpunainen. 







 Aikas hyvä bileasu!  Nyt tarvittais ne bileet!!!!

2 kommenttia:

  1. On kaavailtu T:n tädin uurnan laskua Haapasaaren just sille viikonlopulle, jos ei ihan karmeaa keliä ole luvattu :(

    VastaaPoista