tiistai 17. toukokuuta 2011

MAKUUHUONEIDEOITA


Mustavalkoista värimaailmaa makuuhuoneeseemme olen vähän miettinyt. Lähtökohtahan on se, että meillä on lähes musta sänky ja vaatekaappi on myös tumma. Tummat lattiatavarat löytyisi varastosta eli ne varmaan käytetään meidän makkariin. Täysin tummaksi en enää huonetta halua, koska edellinen makuuhuone oli tumma. Vaaleutta on siis saatava. Onko se sitten valkoista?

Sängyn päälle voisin laittaa tauluhyllyt, mihin keräisin erikokoisia tauluja/ 2 isoa samankoista (lasten mustavalkoisetkuvat?!?), joko mustavalkoisina tai jos haluan väriä huoneeseen, niihin voisin laittaa, vaikka värilliset julisteet???? 






Huomaa yöpöytien päälle laitetut kattokruunut, aikas kivat. Tätä ideaa oli käytetty myös monissa makuuhuonekohteissa T:ltä saaduissa sisustuskirjoissa.



Nyt kun näitä mustavalkoisia huoneita katselee, ni ehkä tää ei kuitenkaan ole meidän(/mun) juttu!! Luulen ma!

TÄMÄ on kyl kiva!


Luonnonsävyistä tykkään, koko kotihan meillä on sitä... Se olis ainakin varma valinta... mut mut... ehkä sais olla jotain muutakin??? Vai??



Tiiliseinä, ikuinen rakkaus!!!


I LIKE!





TYKKÄÄN! Ehkä vähän vaaleampana!!

Nää rapatun näköiset seinät on ollut jo pitkään mun mielessä, niissä on sitä tunnelmaa, mistä tykkään. Ehkä siks, kun kaikki sisustuslehdet on niitä täynnä, mut mitäs sitten!!! Vastakohdaksi rosoisen oloiselle seinälle, laittaisin kiiltävät silkkiverhot, sellaiset ylipitkät pölynkerääjät (T sanois näin)!!! Yksi todellakin varteenotettava vaihtoehto!!!!!!

Mistäs jos käyttäiskin VÄRIÄ??







Tästä tapetista olen aikaisemminkin postannut. Niin ihana ja niin IHANAN KALLISKIN!!






rosoinen tapetti!!! tykkään!



Marimekon lumimarja <3


Kuvittele lumimarja pinkkinä

TADAA!! Ei tarvis seinälle muuta!! Ehkä ei meille kuitenkaan!!



Kuvia: seinäruusu oy, eiffinger, decorology, 79ideas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti