keskiviikko 25. toukokuuta 2011

HYVIN SÄ VEDÄT!!!

Eilen aamulla oli taas HELVETTI irti. Mulla oli siis pääsykokeet Helsingissä ja kuvittelin, että olin hyvin varustautunut edellisenä iltana. Kassit pakattu, eväät tehtyinä ja niin edespäin. Mut 5 minuuttia ennen bussiasemalle lähtöä, päätin katsoa, onko mulla pankkikortti tallella. KIROILUA!!!! Rupesin sit klo 5.15 viskomaan tavaroita, kaatamaan kasseja... T. yritti rauhoitella, EI APUA!!!! Olin NIIN valmis luovuttamaan!!! T. kaivoi kortin sit viimenään lompakosta. Syöksyin asemalle, bussi tuli, yritin maksaa matkaani, kortti ei käy, se on vanhentunut. KIROILUA LISÄÄ!!!! Ei muutakuin kotiin takaisin, soitin T:lle et se OIKEA kortti on nyt löydyttävä, että ehdin seuraavaan bussiin. Ajoin takaisin kotiin, T oli ovella vastassa kortti kädessä, phiuh <3 Tää myöhäisempi bussi oli Helsingissä 15min ennen ilmoittautumisen alkua, niin ajattelin ottaa taksin sit Helsingin asemalta. Nooh sain onnellisesti bussimatkani maksettua ja istahdin bussinpenkille ja aloin kuuntelemaan kuskin kiroilua JA LISÄÄ KIROILUA. Bussi ei lähtenyt käyntiin, vaihteet eivät menneet päälle!!!! Nyt ei voinut enää kuin NAURAA. 10 minuuttia istuttiin Karhulassa ja vihdoin kuski sai bussin liikkeelle. Toivotaan parasta ja hyvää matkaa, sanoi kuski. No oikaistiin sitten Itäväylän kautta ja ehdin ajoissa pääsykokeisiin.

Pääsykokeet oli Metropoliassa ja sisustussuunnittelu oli hakutoiveeni. Meidät oli jaettu 8 ryhmään ja jokaisessa ryhmässä oli varmaan 30 hakijaa. Eli PAALJON hakijoita. Mulla ei enää riittänyt jännitystä kokeeseen, koska aamu oli jo vienyt kaikki mehut. Seurasin kun n. 18 kesäiset hikoili oven edessä, itseä vain hymyilytti. 2 piirrustus-/suunnittelutehtävää ja kumpaankin varattu 3tuntia aikaa.
Omista töistä olin jostain syystä älyttömän tyytyväinen, vaikka piirrustuslahjoja en omaakaan. Hyvä mieli jäi, mutta vaikea on sanoa valitaanko pääsykokeitten 2 vaiheeseen. Nähtäväksi jää...

 

2 kommenttia:

  1. Huh huh =) Melkonen aamunavaus sulla tosiaan ollut. Toivottavasti tyyneys pääsykokeissa tuo toivottua tulosta =)

    VastaaPoista
  2. Melkoinen aamu sulla ollut eilen. Mut kyllä hymyilytti, kun olit niin hauskasti siitä kirjoittanu. Voin NIIN kuvitella sun fiilikset siellä bussissa, kun se ei meinannu startata. Nyt vaan peukut pystyyn, että pääsykoejatkoa olisi tiedossa :)

    VastaaPoista