tiistai 3. toukokuuta 2011

RED & BLACK

Kauhun, inhon, ihmetyksen ja hieman tykästymisen tunteet läpi käyneenä, tulin siihen tulokseen, etten ehkä palauta Asokselta tilattuja tuotteita. Korkokengät sain jalkaan, huh ja pysyin yllättävän hyvin pystyssä. Kävelystä en niinkään voi sanoa samaa. Huonompaan, kuin Eelalla reilu vuosi sitten. REENIÄ REENIÄ!! Mekko on ihanaa laskeutuvaa materiaalia, aika painavan oloista. Mielestäni sitä pystyy käyttämään, joko niin että mekon/tunikan molemmat olkapäätä on peitettyinä, jolloin helmaan tulee epäsymmetriaa tai niin, kuin se oli tarkoitettu, että toinen olkapää on paljas.


Kokonaisuus alkoi miellyttää, kun laitoin vielä wetlook- lekkarit ja isot korvikset. Musta clutch ja rohkaisujuomaa, ni bileasu on valmis.







Kopsuttelin muutaman minuutin pitkin meidän laminaattilattiaa, pikkusen alkoi hiertämään toista akillesjännettä ja vähän paino kasautuu päkijöille, muuten kengät tuntui hyviltä ja on mielestäni TOOOSI kauniit. TYKKÄÄN!!! Pitää varmaan teipata nilkat kertaan ensimmäiseen. Eiks olekin myynnissä jotain korkokenkiin suunnattuja pohjallisia tms??? Täytyypi tutustua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti