perjantai 29. heinäkuuta 2011

RYGGVÄRK IGEN

Selkäkivut on taas ollut pahasti läsnä, BAD BAD BAD!!!! Alkuviikko meni saitsuillessa. Ke ja to töissä meni yllättävän hyvin, mutta tänään alko taas hirveä särky. Sinnikkäästi taistelin siihen asti, että saatiin päivän potilaat hoidettua. Eilenhän mentiin mun töitten jälkeen suoraan Meripäiville ja siellä iski huono-olo. Oli ehkä vähän liikaa yhdelle päivää, aika kurjaa!!! Selkä jumiutu, huimas ja heikotti. Sinnittelin sen aikaa, että lapset näkis paraatin ja sit raahauduttiin autoon mahd.nopeasti. Pikkasen ehti jo sataa, mut ei kamalasti kastuttu. Selkä kuitenkin ehti saamaan kylmää ja peli oli pelattu. Yön pyöriskelin valvoskelin ja etsi hyvää ja kivutonta asentoa. Yritin pärjätä Arcoxian voimalla, koska vahvempaa en uskaltanut ottaa, kun oli pakko selvitä aamulla töihin. Itseä harmittaa se, että minut on laskettu osastolle vahvuuteen. On huono omatunto, jos jään kotiin kipujen takia, vaikka siis näin ei pitäisi olla.
             Nyt ilta menny huilaillen... Aino vietiin viikonlopuksi mummille ja Eela nukkuu kotona. T lähti katsastelemaan Meripäivien meininkiä ja ite yritän kerätä voimia huomiseen hummailuun. Tarkoitus olis lähteä T:n kanssa huomenna ja toivottais ainakin sisko miehineen meille aloittelemaan iltaa (tuutteko??) Eela varmaankin viedään hoitoon hyvissä ajoin, kunhan se yks krapulainen herää!!






Ja NÄÄ päässä yritän nukkua??? Onhan sitä itse yritettävä laittaa meripäivätukka, kun ei ole kampaajalle ehtinyt ;)

1 kommentti:

  1. Huomenna lähtään juu =) Alustavasti mietitty lähtöä joskus pienimmän päikkäreiden jälkeen. Palaillaan huomenna tarkemmin, M kyllä halajaa vissiin aikasin jo kaupunkiin, ei niinkään kämpillä alottelua. Mut neuvotellaan huomen lisää =)

    VastaaPoista