keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

OPTIMSM-jauhe kokeiluun






"MSM eli metyylisulfonyylimetaani on rikkiyhdiste, jota esintyy kehossamme luontaisesti. Puhtaassa muodossaan se on tuoksuton valkoinen kidemäinen jauhe, jolla on hiukan kitkerä maku. MSM auttaa kehoamme varsinkin energian tuotannossa ja erilaisten tukikudosten rakentumisessa (esim. hiukset, luut, kynnet ja nivelet). MSM:lla on saatu terapeuttisia vaikutuksia mm. ruoansulatushäiriöissä, niveltulehduksissa sekä lihasarkuuden ja kramppien poistamisessa.

MSM-jauhe soveltuu erityisen hyvin ihon kunnosta kiinnostuneille ja liikkuvuutta vaativien urheilulajien harrastajille (esim. jooga, kamppailulajit). MSM toimii kaikilla urheilijoilla mainiosti lihasarkuuden lievittämi-seen ja lihasvammojen parantumisen nopeuttamiseen, koska rikki toimii keskeisessä roolissa tukikudoksiamme rakentavan kollageeni-proteiinin muodostumisessa. MSM-jauheesta voi olla apua myös nivelrikkoon, nivelreumaan, kuorsaukseen, erilaisiin tulehdussairauksiin ja kiputiloihin." 


lähde: cocovishop 


Juttelin eilen perhetuttumme kanssa, joka on pitkään kärsinyt kroonisista kivuista. Hän on nyt puolisen vuotta syönyt vaivoihinsa kys. ainetta ja olo on kohentunut kuulemma huimasti. On virkeämpi ja kivut vähentynyt. Hetihän sitä oli lähdettävä kokeilemaan. Tilaavat kuulemma Saksasta isomman satsin jollain porukalla ja hinta jää tällöin tosi matalaksi. Itse maksoin reilu 18€ 400g pakkauksesta, kun en jaksanut odottaa uutta tilausta. 

2 kommenttia:

  1. Fontti on huono eikä siitä saa selvää. Muuten mielenkiintoinen juttu.

    VastaaPoista
  2. Hei, linkillä cocovishoppiin saat lisää tietoa MSM-jauheesta ja heh.. paremmalla fontilla.

    VastaaPoista