perjantai 1. heinäkuuta 2011

kop kop!! Onko siellä ketään?

Pikaiset kuulumiset. Aloitin työkokeilun tänään KOKS:ssa ja hyvinhän se meni, vaikka olo oli ihan kuin Liisalla ihmemaassa ja jännitti niin pirusti. Rauhallinen päivä, mutta ehdin tekemään jo ISOOON munauksen, ainakin röntgenhoitajan mielestä, kun vielä soitti osastolle perään ja antoi haukut. Eli tilanne oli se, että laitoin naispotilaalle tipan ennen röntgeniin menoa ja unohdin sitten pyytää rouvaa riisumaan rintaliivit pois ja näin röntgenhoitajalla oli HIRVEÄ työ ottaa liivit ja ujuttaa letkut olkaimen alta, ANNA MUN KAIKKI KESTÄÄ!!!! Meidän osastonhoitajia nauratti hirveästi ja antoivat minulle tehtävälistan näytille, missä luki, että todellisuudessa se tipanlaitto olisi kuulunut tälle röntgenhoitajalle, eikä minulle. HUPAISAA!! No seuraavalla kerralla VARMASTI muistan ne pirun rintsikat!!!!

Uskoisin, että tulen pärjäämään tuolla töissä, koska porukka meidän osastolla on tosi mukavaa ja saan varmasti ihan loistavan perehdytyksen. Yhden hoitajan tunnenkin vuosien takaa, maailma on pieni/siis Kotka. Nyt saan taas huilia viikonlopun (rankka työrupeama 1 pvä!!!) ja huomenna tyttöjen ilta, en malta odottaa!!!

Palaillaan, sooner or later!!

3 kommenttia:

  1. Kävipä hassusti, aina välillä käyn lukemassa sun blogia ja tällä kertaa kuulostaa tää juttu aika tutulta.. Jos potilas tarvitsee nesteytyksen ennen röntgenkuvausta ni sehän tulee sinne osastolle saamaan sen jotta se ehditään aloittamaan tarpeeksi ajoissa ennen tutkimusta, että eihän se tipan laitto siinä vaiheessa kauheesti röntgenhoitajalle kuulu. Potilaalle on helpointa jos liivit otetaan heti paidan alta pois niin kuvaukseen tullessa pääsee nopeammin alkuun eikä tarvi enää siinä vaiheessa alkaa mitään riisumaan. Huomattiin että kuvauksiin alkoi tulemaan potilaita liivit päällä ja pääteltiin että varmaan kesällä on uusia hoitajia töissä ja aateltiin ihan vaan asioiden sujuvuuden kannalta soittaa siitä. Itse en sulle soittanu mutta vierestä kuulin ja voin kyllä sanoo, että mistään haukkumisesta ei ollut kyse, ihan vaan yritettiin helpottaa kaikkien elämää, etenkin potilaiden.

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun luet blogiani ja tulit kommentoimaan!! Ehkä tilanne tuntui suuremmalta, mitä todellisuudessa oli(ensimmäinen tipan laitto ehkä 5 vuoteen ja heti soitetaan perään, ajattelin että voi itku!!!), mutta tälleehän sitä ainakin oppii. Ensiviikolle vähän viisaampana, yksi asia kerrallaan!! ;)

    VastaaPoista
  3. Juu ei ollut mikään iso juttu :) Työniloa ja hyvää kesää!

    VastaaPoista