maanantai 13. kesäkuuta 2011

VKL TALLINNASSA

Lähdettiin lauantaiaamusta tyttöporukassa (kyl kyl äiti!!) Tallinnaan juhlistamaan äitin 38v.-synttäreitä (vai miten se oli??) ja ottamaan arkeen vähän eroa. Syötiin, shoppailtiin ja no vähän juotiinkin. Ihana ja "virkistävä" reissu oli kaiken kaikkiaan. T:n rahoilla shoppailin ja äitin rahoilla syötiin ja juotiin, hih... Kiitosta vaan miljoonasti!!

Reissu oli niin mahtava, että kaiken tän kivun ja lääkkeistä tulleen voimattomuuden tunteen kestää kyl mennen tullen. No joo.... eilinen ilta oli kyl kamalaakin kamalampi. Selkä jumahti täysin!!! Oikea puoli kropasta puutui. Käsi ei noussu, jalka kantanu, eikä oik.poskessa ollut tuntoa... Pelottavaa!!!!
No nyt on onneks jo parempi, jää vaan tän päivän jumppaukset väliin, se harmittaa... Nyt vaan makoilua ja toivotaan huomiseks voimia combat-tunnille (en tietenkää mee, jos oon tosi kipeä. Ei huolta,äiti!!!)!!

Shoppailuihin olin ihan tyytyväinen, kuvailen ne heti, kun jaksan...

Huvittaa, kun miettii, mitä tuli ostettua..
Listaan kuului mm. olki-stetson (mitä en koskaan tuu käyttämään), maxi-mekko (liian pitkä), neulepaita (rikki), kahdet shortsit (liian lyhyet), vyö (jota en kuitenkaan osaa käyttää) pikkulaukku (lapset jo pölli), korvikset (tulehduttaa korvareiät), Tweezerman pinsetit (sikahinta, mut ihan parhaat. Suosittelen!!!)

Että näin... Mutta laittelen kuvia myöhemmin.

Jaksellaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti