perjantai 20. tammikuuta 2012

GOFATGO

Jep, haasteessa ollaan mukana ja viikko takana. Liikuntatunnit tällä viikolla lisäänty samalla 3 kerrasta 6 kertaan edellisiin viikkoihin nähden ja sunnuntaina meinasin tehdä salitreenin toisen osion.  Selkeästi on nesteet lähteny ja on kaponen olo, IHANAA!!! mutta huono-olo iltaisin vaivaa (ei niinkään nälkä) ja yöunet jääneet vähiin. Selkeästi kroppa on stressitilassa ja omalta osaltaan varmasti hidastaa aineenvaihduntaa. Katselen ja kuuntelen nyt omaa vointiani, kuitenkin haluan olla omissa jumpissa ihan täydessä terässä. Ehkä se olo tästä vielä paranee. Mutta voi olla, että lisäilen hiilareita pikkasen ruokavalioon. Voin kuitenkin sanoa, että tää haaste toimii!!! Jos innostuit, vielä ehtii mukaan.


2 kommenttia:

  1. Oi Anni, kyllä hävettää kertoa etten ole kuuriin pystynyt... Oikeesti liian monta stressitekijää samalle viikolle, mutta ensi viikolla toivon olevanani messissä mukana. Ja sitä paitsi, olen ehkä syönyt jopa vähemmän kuin ruokavaliossa, mutta oon syönyt pari ruisleipää aamulla ja illalla. Mutta iso mutta, jumpannut/lenkkkeillyt en ehtinyt kertaakaan.. Joten... en ole saanut grammaakaan painosta pois.. mutten kyllä lisääkään..toivossa on hyvä elää..

    VastaaPoista
  2. Ihmisiähän tässä ollaan, enkä väitä, että itsekkään ihan 100% hommaan ole pystynyt. Ei siitä passa lannistua. Älä kuitenkaan syö vähemmän, elimistö menee vaan säästöliekille. Pidetään oma 21 päivänen, kun stressi helpottaa (=

    VastaaPoista