torstai 1. maaliskuuta 2012

MAALISKUU

Alkaa flunssan kourissa. Tiistaina oli jo kurkkukipua ja eilen pitkän työpäivän jälkeen, meinas tulla noutaja. Ei ollut kuumemittaria töissä, joten ajattelin, et enköhän mä nyt ton spinning-tunnin jaksa ja raivollahan se luonteeni mukaan meni. Kun asiakkaat oli lähtenyt salista, olis tehnyt mieli kaatua lattialle makaamaan. Joka ikisen solun energiavarastot oli NOLLA! Pääsin, kuin pääsinkin kotiin. En ihmetellyt, kun kuumemittari näytti +38,8C. Toki tuo lasten kuumemittari näyttää aina vähän yläkanttiin, mutta kuumetta anyway. Eikä siinä kuumeessa mitään, mut se karmea voimattomuus. Suihkuun pääsy tuntui maratonilta. Keskellä yötä heräsin sitten vaihtamaan kuivan yöpaidan. Tiesin, että kuume oli laskenut, mutta missä voimat????

Viime viikon alussa treenattiin työkaverini kanssa bootcamppia  ja sain vatsalihakseni revähdytettyä ikävästi, eikä se ole tahtonut parantua. No eipä tässä sille ole annettu järin mahdollisuuttakaan. Ihan hurja määrä liikuntatunteja viimeviikolla ja lepopäivät minimissä. Se on vaan niin kivaa, kun treenit kulkee ja muittenkin tunneilla tuli käytyä, kun kerrankin ehti. Työpaikallani Huumalla lanseerattiin lauantaina uudet Lesmills ohjelmat. Savukoneet, upeat valot ja kaikki se tunnelma. Niin menihän siinä muutamat tunnit, oman lisäksi.  Joo sanomattakin selvää, kroppa huutaa lepoa.... JOTEN OKEI...
Vatsalihas tuntuu saavan iskuja joka aivastuksella ja yskäsyllä. JAIKS!! Sen on parempi olla täydessä iskussa CXWORX-koulutukseen.

Ainokin ollut tän viikon kuumeessa, joten nyt yritetään yhdessä parantua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti