keskiviikko 7. syyskuuta 2011

MYSTINEN IHOTTUMA ja ÄIDIN HUOLI!

Aamulla huomattiin Eelan pakarassa hyvin tarkkarajainen, rengasmainen iso läiskä joko laajeneni päivän mittaan ihan aikuisen kämmenen kokoiseksi.




Terveyskeskuksesta ei tietenkään saatu, kuin hoitajan aika ja lääkäriä konsultoitiin vain puhelimitse. Ja tietenkin lääkäri epäili puhelimessa punkin puremaa ja määräsi antibiootit. Nyt illalla huomattiin, että myös nilkkaa oli ilmestynyt samanlainen läiskä, what the fuck!!!!




Kaippa se on sit soitettava huomenna uudelleen TK:seen. En tiedä onko järkeä syöttää vahvoja antibiootteja, koska ei taida kuitenkaan borrelioositartunta olla kyseessä!??!!?
Jä tää tohtori-netti ei paljon taas auta!!! Aikas ahdistavaa!

4 kommenttia:

  1. Hui! Onkos siitä sit suurta haittaa, vaikka varmuudeksi söiskin kuurin. On kyllä niin selkeä rengas. Kysys meidän sukulaislääkäriopiskelijalta, niillä on paljon kirjatietoa kun on just päntänny... ja varmasti pääsy kaikenmaailmaan parempiin "tautitiedostoihin" netissä, mihin ei yleisesti pääse.

    VastaaPoista
  2. No perskeles, laitoin juuri viestin hälle kuvineen päivineen. Katsotaan malttaako vastaa.

    VastaaPoista
  3. Itekin vähän surffailin... vaaraton rengasgranulooma näyttäis/ kuulostais paljon samalta.

    VastaaPoista
  4. Ihana kun laitoit sanan vaaraton, pus pus!! Joo bongattiin T:n kans toi ihan sama, mutta myös kaikkia muita kamalia juttuja. Jätettiin siis toi netti nyt toistaiseksi rauhaan ja tsekataan aamulla tilanne. T oli Eelan kans tänään kotona ja mä oon huomen. Jotenkii tässä on ollut nyt liikaa kaikkee, et sit on ihan pirun herkkänä!!! Ymmärrät varmaan.

    VastaaPoista