sunnuntai 14. elokuuta 2011

PIRISTÄVÄ LAUANTAI

Eela Elmeri on ollut nyt viikon enemmin tai vähemmin kipeänä, kurjaa. Välillä kuume on poissa, sit taas yks kaks Eela on kalpeampi ja kuume onkin 38 ja rapiat. Perjantai-iltana Eela oli ihan terveänoloinen ja oma itsensä. Ajateltiin, jos piristykseksi vietäis lapset lauantaiaamusta Korkeasaareen. Otettiin Eelalle vaunut mukaan, ettei tarvitse hirveästi kävellä ja rehkiä. Kyllähän tuollainen reissu kuitenkin voimille käy, vaikka kivaa tytöillä näytti olevan. Tää päivä meinattiin huilia ihan kotona...  Kuumemittari näytti aamulla 37C eli se on Eelalla melko normilämpö. Huomenna sit lääkäriin, jos kuume vielä nousee.









 





2 kommenttia:

  1. Piristys-lauantaita olis täälläkin kaivattu. Toiv. teil oli mukava päivä :) Kovasti odotan aina sisustus-kirjotuksiasi sekä tietty teiän uutta makkaria + takkahuoneen muutosta.. Onkos nyt tänä syksynä jotain uusia juttuja, värejä tms.? Mukavaa tulevaa ehkä-helleviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Uskon sen! Pieni irtiotto lastenkin kanssa on aina paikallaan! Toivottavast voit jo paremmin! Kiva, et oot tykännyn sisustusjutuistani. Mitään ihan uusia tuulia en oo huomannu. Valkoisen ja pelkistetyn rinnalle on mielestäni tulossa hyvinkin värikästä ja erikuoseilla ja -kuvioilla kikkailua. Elämä on pian muuttumassa vähän enemmän onnellisempaan suuntaan, toivon niin ;) Olethan kuulolla <3

    VastaaPoista